Nettside optimalisering

— dine kunder og forretningsforbindelser fortjener det —

Mindre dataoverføring

Nettside optimalisering for web blir elementene komprimert og krever derfor mindre båndbredde til overføring. Resultatet blir raskere visning av nettside. Eks. på optimalisering av bilder/figurer bruker vi «image sprites» for å redusere filstørrelse uten kvalitetstap og kombinere alle bilder/figurer til et stort bilde for å redusere antall forespørsler.

Raskere visning

Nettside optimalisering for å vise nettsider raskere. Kunder og forretningsforbinder forventer at nettsider skal vises raskt og enkelt – når de trenger det. Trege nettsider gir dårlig førsteinntrykk og lang ventetid kan føre til at potensielle kunder avbryter og går videre. BIT-FIX optimaliserer dine nettsider for å ivareta dine interesser. Eks. Hvordan vise en Youtube film på nettsiden? Ved å bruke youtube-linken direkte blir filmen sjekket hver gang siden åpnes. Det er helt unødvendig og raskere visning gjøres ved å legge ut et bilde med en funksjon på å spille av filmen ved klikk/behov.

God brukeropplevelse

Nettside optimalisering gjør dataoverføring mindre og viser nettsider raskere. Resultatet med raske og funksjonelle nettsider er god brukeropplevelse og skaper et godt førsteinntrykk når kunder og forretningsforbindelser besøker din bedrift på nett – dine nettsider er din bedrifts ansikt utad. Har du ikke nettsider eller trenger å oppdatere eksisterende nettsider med nye informasjon? Ta kontakt idag og hør hvordan vi kan gjøre dine nettsider inspirerende og attraktive.

Hvorfor velge nettside optimalisering fra BIT-FIX?

Nettside optimalisering viser dine nettsider raskere, redusere dataoverføring og innhold tilpasse skjermstørrelse automatisk. Dine kunder og forretningsforbindelser fortjener en god brukeropplevelse når de besøker dine nettsider. BIT-FIX har lang erfaring med nettside optimalisering og vi kvalitetssikrer arbeidet vårt med anerkjente testssystemer innen nettside optimalisering som Google PageSpeed ​​Insights, WebPagetest og GTmetrix. Vår kompetanse er din trygghet og derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti: «ingen kostnad før avtalte mål er oppnådd».

Jeg er interessert i nettside optimalisering