Mobilvennlige nettsider

– våre løsninger leveres standard med mobilvennlige nettsider eller på fagspråket kalt responsivt design

Google favoriserer mobilvennlige nettsider

Mobilvennlige nettsider er blitt viktigere etter 21/04 da Google endret sin søkealgoritme og viser mobilvennlige nettsider øverst. Tester som nylig er gjennomført, viser at endringen kan få konsekvenser for mange bedrifter med nettsider laget uten mobiltilpasning, responsivt design som viser like flotte nettsider på alle type enheter og skjermstørrelser uten zooming. Nyheten bekrefter at våre nettsideløsninger er laget for morgendagens teknologi fordi vi leverer alle våre nettsideløsninger standard med mobilvennlige nettsider, responsivt design uten tillegg i prisen.

Målet med nettsider er nettopp for å gjøre bedriftens informasjon og produkter tilgjengelig der hvor kundene er. Ifølge eMarketer vil antallet smarttelefonbrukere i år være 1,92 milliarder, og overstige 2 milliarder til neste år. Både nettaviser og nettbutikker har meldt om at mobiltrafikken på deres nettsider tar av, E24.

Å gi kunder og forretningsforbindelser en god brukeropplevelse når de besøker nettsidene er som å yte god kundeservice og de fortjener det. For oss holder det ikke bare at nettsider er mobilvennlige, attraktive og elegante, men må også itillegg være funksjonelle. Vi systematiserer informasjon for å sikre at budskapet blir presentert på beste måte.

Ha fokus på din kjernevirksomhet og overlat nettsidene til oss – vi har lang erfaring med webdesign og webutvikling. Vi bruker standard teknologier som WordPress, PHP/MySQL, WooCommerce til nettbutikk, jQuery osv. som fungerer idag og imorgen. Våre løsninger er optimalisert og gir raske sidevisninger.

Sjekk ut noen av våre løsninger

logo-nbs-340x156 logo-tryggombord-farger
logo-offshorekurs logo-elvathun-340x120

Mobilvennlige nettsider favoriseres av Google

Kontakt oss

Skal du fornye eller lage nye nettsider? – kontakt oss for et uforpliktende løsningsforslag.
Vi leverer alle nettsideløsninger standard med mobilvennlige nettsider, responsivt design som viser like flotte nettsider på alle typer enheter og skjermstørrelser.
Attraktive og elegante nettsider er ikke nok. Vi systematiserer informasjonen for å gjøre nettsidene funksjonelle slik at dine kunder og forretningsforbindelser får en god brukeropplevelse – de fortjener det!